Individueel

Ik geef individuele sessies waarin ik mij zal afstemmen op jouw persoonlijke frequentie. De klanken die uit de altviool komen zijn dan op jouw maat, ze zullen je in je zielentrilling plaatsen. We trillen los, dit doen we in onze samenwerking, wat op deze unieke moment los kan en mag getrild worden. We maken samen een reis door de verdichte trillingen van ons menselijk lichaam in de richting van onze ware Zelf, onze kern. Hoe meer van deze verdichte trillingen worden losgemaakt hoe dichter we komen bij onze essentie van licht en liefde. We gaan dus als het ware op reis doorheen het "donker" (de menselijke ervaringen, trauma's, enzovoort) om steeds dichter te komen bij het licht dat ieder van ons in zich draagt. We belichten het donker.

Een individuele sessie omvat een voor- en nagesprek. Of net wat fijn voor je voelt. Tijdens het gesprek kan je aangeven waar je graag naartoe wilt, van daaruit zetten we samen een intentie uit die ik zal vertalen naar muziek en klank op maat.

Een individuele sessie kost 75 euro en duurt net zolang als nodig is, variërend van een uur tot anderhalf uur. Voor een afspraak kan je me contacteren via het contactformulier.