Ervaringen

Stacks Image 10
Wat Mattijs brengt met zijn energie én zijn klanken, raakt tot in de ziel. Het is pure heling door de trilling van zijn instrument die bespeelt wordt vanuit zijn ziel. Dit zorgt ervoor dat je precies die klanken ontvangt wat datgene in jou lostrilt en aanraakt waar je klaar voor bent. Het heeft mij meerdere keren tot tranen geroerd. Mattijs, jouw ziel en jouw viool lijken te versmelten met elkaar als jij deze bespeelt, waardoor het voelt dat je een brug slaat tussen hele hooggetrilde dimensies die je door je muziek naar de aarde brengt, en deze frequenties doorgeeft aan een ieder die hiervoor openstaat.  Tijdens bewustwordingsretreats waar jij intuïtief viool speelt zorg je ervoor dat het energieveld in de hele ruimte met alle aanwezigen zeer krachtig gaat 'trillen' er veel transformatie plaats kan vinden. Dankjewel dat jij op aarde bent!
Marieke (februari 2022)
Mattijs hielp me om aan de hand van intense vibrerende klanken verschillende emoties los te maken. Hij gaf me een vertrouwd en veilig gevoel, waardoor er geen drempel was en alle emoties er gewoon mochten zijn. Mattijs doorvoelt je snel als mens en speelt daar op in, wat tevens zijn sterkte is. Zijn persoonlijke aanpak met focus op mijn eigen energie brachten me weer een stukje dichter bij mezelf. Dank je wel Mattijs voor het mooie gevoel!
Justine (december 2021)
Voor mijn ziel voelde deze ontmoeting als heel bijzonder. Wat Mattijs losmaakt met het intuïtieve altviool spel is niet te beschrijven, het raakt je binnenste van je binnenste. Ik kan niet anders dan dit delen, een roep van mijn hele wezen. Want dat ontstond bij mij.... een JAAAA ..... en tegelijkertijd .....een diepe stilte...... van onmetelijke dankbaarheid.
Anne (maart 2022)